Otomobil Haber


Cardata’nın yeni markası Volvo oldu

Türkiye ikinci el pazarında satılan 11.204 adet model aracın güncel ve doğru fiyat değerini sadece 10 saniyede verebilen tek sistem olan Cardata’nın yeni markası Volvo oldu

Cardata’nın yeni markası Volvo oldu

Cardata’nın yeni markası Volvo oldu

11 bin 204 adet aracın güncel ve doğru fiyat değerini 10 saniyede görüntüleyen tek sistem olan Cardata, bünyesine Volvo‘yu da kattı.

Yeni ve özellikle ikinci el otomobil pazarında, araçlarla ile ilgili tüm bilgileri en kısa zamanda vererek araçları online olarak fiyatlandıran Cardata uygulamasının yeni kullanıcısı Volvo Car Turkey oldu.

Volvo Car Turkey yetkili satıcıları özellikle takaslarda CDI Otomotiv Bilgi Hizmetleri A.Ş. markası olan Cardata sistemini kullanarak müşterilerine doğru ve güncel 2. el araç fiyat bilgisini 10 saniye gibi kısa bir sürede verirken, hız, kolaylık ve güvenilirliği de en üst seviyeye çıkarmış olacaklar.

Volvo Car Turkey Genel Müdürü Sabri Sözen, Cardata uygulamasının yetkili satıcıların 2. el takas alımlarında büyük kolaylıklar sağlayacağını belirterek “Günümüzde hız ve buna bağlı olarak zaman çok değerli. Yetkili Satıcılarımız Cardata uygulaması ile en doğru fiyata anında ulaşarak muhtemel kayıpların önüne geçecek. Bu durumda çalışanlarımız doğru 2.el araç fiyat bilgisi için artık çeşitli kaynaklardan 2. el fiyatı bulmak için zaman kaybetmeyecek” dedi.

CDI Otomotiv Genel Müdürü Hüsamettin Yalçın da, çok sayıda otomotiv firmasına hizmet verdiklerini belirterek Volvo gibi bir dünya markasının da Cardata sistemini seçmesinden gurur duyduklarını kaydederek “Cardata herhangi bir 2. el aracın model yılı, marka, model, kasa tipi, yakıt, vites, km bilgisi ve ekspertiz durumuna göre güncel 2.el araç değerini veren online fiyatlandırma uygulamasıdır. Türkiye ikinci el pazarında satılan 11 bin 204 adet modelin güncel ve doğru fiyat değerini sadece 10 saniyede verebilen tek sistemdir. Ayrıca, 2. El fiyatıyla birlikte Cardata, sıfır km fiyat bilgilerini de sadece birkaç saniye içinde önünüze getirmektedir” diye konuştu.

Cardata hakkında;

  • Türkiye ikinci el pazarında satılan 11.204 adet modellerin güncel ve doğru fiyat değerini sadece 10 saniyede verebilen tek sistem.
  • Fiyat sorgusu yapılan her otomobilin teknik ve donanım bilgilerini getiren tek sistem.
  • Gelişmiş hasar/ekspertiz özelliği ile aracın tüm hasar, boya ve parça değişimlerine göre fiyatlandırma sunabilen tek sistem.
  • İkinci el değerlerinin yanı sıra araçların 0km fiyatlarını da hızlıca öğrenebileceğiniz tek sistem.
  • Tek tek sorgu yerine toplu sorgulama yaptırabilen tek sistem.
  • Internet’in yanı sıra hem IOS hem de Android mobil uygulamasına sahip tek sistem.
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ