Otomobil Haber


Yeni Mitsubishi L200 Geyik Testinde

Pikap modelleri ani manevralar söz konusu olduğunda çok çevik araçlar sayılmazlar, ancak Mitsubishi L200 geyik testinde fena değildi.

KM77 tarafından test edilen yeni Mitsubishi L200 , 69 km/s hızda dubaların içinde kalmayı baÅŸardı. Bu hızın üzerindeki diÄŸer tüm giriÅŸimler ise havada uçan dubalarla sonuçlandı. L200 sonuç olarak bir pikap gövdesine sahip ve böyle bir araç için “ortalama bir sonuç” olarak deÄŸerlendirildi. Ä°spanyol YouTube kanalı, nasıl göründüğüne raÄŸmen nispeten güvenli hissettiÄŸini de ekledi.

Pikap İçin Kötü Sonuç Değil

Bir arabanın geyik testini başarıyla geçmesi için parkuru en az 77 km/s hızda başarı ile tamamlaması gerekiyor. Kamyonetler genel olarak bu anlamda dezavantajlara sahip olsa da, bazı modern otomobillerin bile geyik testinde kalması parkurun zor olduğunu kanıtladı.

L200 ile Golf Aynı Seviyede Tamamladı

ÖrneÄŸin BMW M235i Gran Coupe, geyik testini geçebilmek için 68 km/s hıza düşmek zorunda kaldı. Volkswagen Golf Mk8 de tıpkı Mitsubishi L200 gibi 69 km/s ile tamamladı. Pikap için kötü olmayan bu sonuçlar, otomobil için ‘yetersiz’ kabul ediliyor.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAÅž

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ