Otomobil Haber


Türk otomotivi hizmette 1 numara

Hyundai Assan, Renault Mais ve Skoda Auto satış sonrası kalite ve hizmette diğer dünya ülkeleri arasında en iyiler arasına girerek Türk otomotiv sektörünün göğsünü kabarttı

Türk otomotivi hizmette 1 numara

Türk otomotivi hizmette 1 numara

Otomobil tutkunları araç satın alma tercihini artık satıştan sonraki süreçte ‘kaliteli hizmet, hızlı çözüm, müşteri memnuniyeti’ gibi konularda iyi olan markalardan yana kullanıyor. Bu konuda yatırımlar yapan ve kendini geliştiren Hyundai Assan, Renault Mais ve Yüce Auto Skoda satış sonrası kalite ve hizmette diğer dünya ülkeleri arasında en iyiler arasına girerek Türk otomotiv sektörünün göğsünü kabarttı.

Satış sonrası hizmette ve kalitede Türkiye’ye ödül getiren Hyundai Assan, Renault Mais ve Skoda Auto’nun insan odaklı yatırımları karşılığını aldı. Kalıcı ve sadık müşteriler oluşturmak adına kendini sürekli geliştiren ve özellikle satış sonrası hizmetlerinde memnuniyete oldukça önem veren Hyundai Assan, iddiasını ve başarısını almış olduğunu birincilik ödülüyle bir kez daha kanıtlamış oldu. Geçtiğimiz günlerde Rusya’nın başkenti Moskova’da gerçekleştirilen 2019 Avrupa Servis Hizmetleri Konferansı’nda, Hyundai’nin yeni projeleri masaya yatırılırken aynı zamanda başarılı ülkelere de ödülleri dağıtıldı. Toplamda 35 ülkenin katılımıyla gerçekleştirilen seminerde Hyundai Assan, en başarılı servis operasyonlarına sahip şirket seçilerek ülkemize ödül kazandırmış oldu.

Güven ve hızlı çözüm önemli

Konuyla ilgili görüşlerini dile getiren Hyundai Assan Genel Müdürü Önder Göker, “Etkili bir hizmet sunabilmek için öncelikle yeni bir araç satın alan müşterilerimizi anlayarak empati kurmamız ve güven hissini oluşturmamız gerekiyor. Müşterilerimizin sorununa hızlıca çözüm üretmek ve her an yanlarında olduğumuz göstermek oldukça önemli. Hyundai Assan olarak bizler de ürünlerimize güveniyor ve müşterilerimizi memnun etmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Müşteri memnuniyeti deyince akla Renault Mais gelir

Renault Mais, Mart 2019’da Paris’te gerçekleşen Müşteri Memnuniyeti Semineri’nde Renault Grubu ülkeleri arasında satış ve satış sonrası hizmet kalitesinde en iyi 3 ülke arasında yer aldı.

Sıralama; müşteriyi karşılama, doğru seçimine yardımcı olma, deneme sürüşü deneyimi, satın alma sürecinde açık bilgi paylaşımı, teslimat süreci, servis hizmetleri ve satış sonrası iletişimin sürdürülmesi gibi kriterlere göre oluştu.

Yüce Auto, tüm dünyada Skoda’nın en iyi distribütörü seçildi

Skoda tarafından global olarak düzenlenen yıllık performans değerlendirmesi  “En İyi Distribütör Ödülü”nü, “Marka ve Kalite Yönetimi” kategorisinde, 2018’de göstermiş olduğu gelişim performansı ile Yüce Auto kazandı. Çekya Prag’daki törende Skoda Auto Pazarlama Direktörü Marc-Andreas Brinkmann tarafından pazarlama ve kalite süreçleri gelişimi kategorisinde 2018 yılının “En İyi Distribütörü“ ödülü, Yüce Auto Skoda Genel Müdürü Zafer Başar’a takdim edildi. Fırat İPEK / Milat

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ