Otomobil Haber


Ä°pragaz’da yeni CEO Eyüp Aratay

Ä°pragaz’da Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Eyüp Aratay, CEO olarak atandı

Ä°pragaz’da yeni CEO Eyüp Aratay

Ä°pragaz’da yeni CEO Eyüp Aratay

Bugüne kadar Ä°pragaz’ın çeÅŸitli birimlerinde görev yapan Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Aratay, CEO olarak atandı.

Türkiye enerji sektörünün köklü şirketi İpragaz’ın yeni CEO’su Eyüp Aratay oldu. 1994 yılından bu yana İpragaz’da çeşitli görevlerde bulunan Aratay, halihazırda Genel Müdür Yardımcısı olarak görevini yürütmekteydi. 30 Eylül 2017 itibari ile CEO’luk görevini üstlenen Eyüp Aratay, LPG sektörünün ‘Mavi Dev’i İpragaz’ın tüm temel segmentleri kapsayan bir enerji şirketine dönüşümünde önemli görevler üstlendi, SHV Energy bünyesinde de yurt dışında önemli projeleri yönetti.

Sıvılaştırılmış ve Sıkıştırılmış Doğal Gazcılar Derneği (SSDGD) Kurucu Başkanı olan Eyüp Aratay, halen Dernek Başkanlığı görevini ve TOBB Doğal Gaz Meclisi Başkan Yardımcılığı görevini sürdürmektedir.

 

Eyüp Aratay kimdir?

1965 yılında Ä°stanbul’da doÄŸan Eyüp Aratay, Dokuz Eylül Ãœniversitesi Makine MühendisliÄŸi Bölümü mezunudur.  Ä°ÅŸ hayatında hep satış alanında çalışmış, kariyerine yalıtım malzemeleri sektöründe baÅŸladıktan sonra Ä°pragaz’da devam etmiÅŸtir. 1994 yılında Ä°pragaz’da satış mühendisi olarak baÅŸladığı yolculuÄŸuna, dökme LPG – LNG, otogaz, kit dönüşüm, akaryakıt satışları, kurumsal ve ticari pazarlama ile IT süreçlerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak  devam etmiÅŸ ve SHV Energy projelerinde yönetim sorumlulukları almaktadır.Aratay, Eylül 2017 itibari ile de Ä°pragaz A.Ş’ninCEO’su olmuÅŸtur.

Aratay, kurulduğu günden bugüne LNG & CNG Derneği Başkanlığı görevini yürütmekte, bunun yanında TOBB Türkiye Doğal Gaz Meclisi ve Sarı Lacivert Dernekleri’nde başkan yardımcılığı görevlerini de sürdürmektedir. Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi Yüksek Lisans programını tamamlayan Aratay’ın en büyük hobilerinden biri denizdir. İş hayatındaki başarısını sürekli öğrenme, kendini çok iyi tanıma ve sosyal hayattaki beslenme kanallarının çeşitliliği ile açıklayan Aratay, evli ve bir kız çocuk babasıdır.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAÅž

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ