Otomobil Haber


Yılın En İyi Tasarımı ödülü Range Rover Velar’ın

2018 Yılının En İyi Tasarımına Sahip Otomobili Range Rover Velar oldu

Yılın En İyi Tasarımı ödülü Range Rover Velar’ın

Yılın En İyi Tasarımı ödülü Range Rover Velar’ın

Range Rover Velar, ‘Yılın En İyi Tasarımına Sahip Otomobili’ ödülünün sahibi oldu.

Dünyanın birçok ülkesindeki otomotiv gazetecilerinin bağlı olduğu “World Car Award” tarafından “Yılın En İyi Tasarımına Sahip Otomobili” ödülü bu yıl Range Rover Velar’a verildi.

Range Rover ailesine ışıltı, modern görünüm ve şıklık getiren Velar, tasarım mükemmelliği ve bütünsel mühendisliğin benzersiz bir kombinasyonunu sunuyor.

Range Rover Velar olağanüstü bir SUV. Modern görünümü, göz alıcı tasarım, yenilikçi Touch Pro Duo haber/eğlence teknolojisi ve sürdürülebilirliğe odaklanan bir yaklaşımla bir araya getiriyor. F-TYPE, Evoque, F-PACE ve şimdi de Range Rover Velar “Yılın En İyi Tasarımına Sahip Otomobili” ödülünü kazanarak, üstünlüğünü kanıtlıyor. Bundan büyük onur duyuyorum ve duydukları güven ile Land Rover ekibini bu benzersiz yolda ilerlemeye teşvik ettikleri için jüri üyelerine teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Aynı zamanda tutkulu çalışma ve bağlılık sergileyerek olağanüstü çözümler ortaya koymak üzere sınırları zorlayan Velar ekibimize de teşekkür ediyorum” dedi.

Dr. Ralf Speth, Jaguar Land Rover CEO’su

Tasarım felsefemizin sürekli evrimi, müşterilerimizin yaşam boyu hoşlanacakları son derece arzu edilir araçlar yaratma konusuna odaklanmamızla paralel ilerliyor. Range Rover Velar, aracı kullanmayı ve araçla yolculuk yapmayı bir keyif haline getiren birçok yenilikçi teknolojiyle Range Rover ailesine yeni bir modern boyut getiriyor. Tasarımcılarımız ve mühendislerimizin arzu edilen bir araç yaratmak üzere dikkat çekici bir tasarım, özel teknoloji ve yenilikler sunmaya yönelik bitmez tükenmez gayretlerini jürinin takdir etmesinden onur duyduk.

Gerry McGovern, Land Rover Tasarım Direktörü

Range Rover Velar, 24 ülkeden önde gelen 82 otomotiv yazarından oluşan World Car Awards jürisi tarafından yapılan oylamada,  Volvo XC60 ve Lexus LC 500’ü geride bırakarak, “Yılın En İyi Tasarımına Sahip Otomobili” ödülünün sahibi oldu.

Range Rover Velar, 2018 yılında 180 bg dizel, 240 bg dizel, 250 bg benzinli ve 300 bg benzinli olmak üzere dört ayrı motor seçeneği ile Borusan Otomotiv Yetkili Satıcıları’nda satışa sunuluyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ