Otomobil Haber


Toyota Proace City ile hafif ticaride ‘Ben de varım’ diyecek!

PROACE CITY, Türkiye’de lansmana özel 199 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu

Toyota ‘Proace City’ ile ticari segmentte iddiasını artıracak

Toyota, kompakt hafif ticari araç segmentinde yeni PROACE CITY modeli ile yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Türkiye’de Hilux ile hafif ticari araç pazarında uzun yıllardır farkını ortaya koyan Toyota, PROACE CITY camlı van modelini de pazara sunarak segmentteki iddiasını daha da yukarıya taşıyor.

Müşterilerin beklentilerini karşılayacak şekilde hem iş hem de özel amaçlı kullanılacak özellikler dikkate alınarak tasarlanan PROACE CITY, Türkiye’de lansmana özel 199 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Toyota, hafif ticarideki modeli Proace’in basın tanıtımını online olarak yaptı. Toplantıda konuÅŸan Toyota Türkiye CEO’su Ali Haydar Bozkurt, “Hafif ticari araç segmentinde bizden Proace City modelimizi bekleyen müşterilerimiz için standartları yüksek bir araç sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Uzun zamandır Toyota’nın içinde bulunmak istediÄŸi, çok istediÄŸi segmente baÅŸlangıç yaptıklarını belirten Bozkurt, “Hafif ticari araç pazarının Türkiye’deki büyüklüğünün farkındayız. Özellikle bu segmentte pazarın ne kadar önemli olduÄŸunun farkındayız. Uzun zamandır aracımızı bekleyen müşterilerimizin de bayilerimizde isim listesi oluÅŸturmaya baÅŸlamışlar.” diye konuÅŸtu.

Ali Haydar Bozkurt, şöyle devam etti: “GeçtiÄŸimiz yıl Türkiye’de yaklaşık 160 bin adetlik bir hafif ticari araç pazarı oluÅŸtu. Bu yıl 180 – 200 bin adetlik beklentimiz var. Biz de kendi segmentimizde yüzde 5’lik bir pazar hedefindeyiz. 5 bin adet Proace satmayı hedefliyoruz. Ancak ilave araç bulursak daha fazla Proace City satabiliriz. Tüm hazırlıklarımızı 360 derece yaptık. Evimizin temizliÄŸini de yaptık. Artık bayrama hazırlanıyoruz. Sınıfında oldukça iddialı standartlara sahip aracımızı 5 yıl 150 bin kilometre garanti veriyoruz. Fakat bundan sonra Toyota Garanti Sistemi tüm Toyota modellerimizde geçerli olacak. Yani 5 yıl 150 bin kilometre garantisini tüm modellerimizde sunacağız.”

Toyota’nın hafif ticari aracı Yeni Proace City’nin fiyatları 199 bin 500 TL’den baÅŸlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Åžu anki fiyatların önceden hazırlandığını anlatan Toyota CEO’su Ali Haydar Bozkurt, “Fiyat ayarlamasından sonra döviz kurunda yaklaşık yüzde 10 artış oldu. Döviz kurundaki geliÅŸmelerin önümüzdeki ay fiyatlarına yansıyabileceÄŸini düşünüyoruz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAÅž

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ