Otomobil Haber


Toyota ekibinden ralli sonrası örnek davranış

15 Eylül Dünya Temizlik Günü yapılan Marmaris – İçmeler etabı sonrası Toyota ekibi çöpleri toplayarak örnek bir davranışa imza attılar

Toyota ekibinden ralli sonrası örnek davranış

Toyota ekibinden ralli sonrası örnek davranış

Toyota ekibi, Dünya Ralli Şampiyonası‘nın Türkiye’de Marmaris – İçmeler etabı sonrası çöpleri toplayarak örnek bir davranış sergilediler.

Toyota yarış takımı Toyota GAZOO Racing ekibi ve ekibe Dünya Ralli Şampiyonası’nda destek veren Toyota Türkiye çalışanları 15 Eylül Dünya Temizlik Günü’nde Marmaris-İçmeler etabı sonrasında çöp topladılar.

Marmaris Belediyesi ile yapılan işbirliği kapsamında gerçekleştirilen etkinlik ile Dünya Ralli Şampiyonası’na katılan Toyota Takımı’nın bu örnek davranışı büyük takdir toplarken, çevrede bulunan izleyiciler de çöp toplayanlara katıldılar.

Aralarında Japonların da bulunduğu Toyota takımının üyeleri, çevre bilincinin küçük yaşlardan itibaren çocuklara verilmeye başlandığını ve bunun tüm hayatları boyunca sürdüğünü belirtiyorlar.

Rusya’da yapılan Dünya Futbol Şampiyonası’nda  Japonya takımının oyuncularının soyunma odalarını, Japon seyircilerin de tribünleri maçların bitiminde temizlediğini hatırlatan ekip üyeleri “Dünya hepimizin ortak yaşam alanı. Ve temiz tutmalıyız. Japonya’da gittiğiniz yeri nasıl bulduysanız, ayrılırken de öyle bırakın denir. Biz de hem 15 Eylül Temizlik Günü’ne destek veriyoruz, hem de gittiğimiz yerden ayrılırken orayı aynı şekilde bırakıyoruz” diyorlar.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ