Otomobil Haber


Sürücülerin hayatını kolaylaştıracak yepyeni uygulama!

Araç sahiplerinin satış sonrası tüm ihtiyaçlarına cevap verecek yeni bir uygulama hayata geçti. 18 aylık AR-GE çalışmaları sonucunda, yüzde yüz yerli ve milli sermayeyle geliştirilen OtoKonfor, tek bir akıllı telefon uygulamasıyla, hali hazırda 15 farklı hizmeti bir araya getiriyor.

Sürücülerin hayatını kolaylaştıracak yepyeni uygulama!

Otomotiv sektörüne teknolojik altyapısıyla yenilikçi çözümler üreten OtoKonfor, eriÅŸime açıldı. Önemli bir yatırımla güçlü bir organizasyon altyapısına kavuÅŸan uygulama, 18 aylık AR-GE çalışmaları sonucunda gün ışığına çıktı. Yüzde yüz yerli ve milli sermayeyle geliÅŸtirilen OtoKonfor, sürücülerin araçları için ihtiyaç duyabileceÄŸi tüm hizmetleri bir telefon kadar yakınlaÅŸtırıyor. Yakın zamanda akıllı telefonlarla Google Play Store ve IOS App Store’dan; cam deÄŸiÅŸimi, hasar onarım, kiralık araç, yolda lastik hizmeti, lastik oteli, mekanik garanti sigortası, muayene hizmeti, yıkama ve kuaför, yerinde periyodik bakım, yolda arıza onarım, otopark ödeme, yakıt ödeme alternatifi, araç alım-satım hizmeti, tüm hizmet hatırlatma modülleri (vergi, sigorta, muayene, lastik, periyodik bakım), aracımı bul, periyodik araç bakımı, arıza onarımı, lastik deÄŸiÅŸimi, vale hizmeti, çekici çağırma hizmeti, akü takviyesi, yerinde yıkama ve detaylı oto kuaför, oto ekspertiz, mini onarım, oto çilingir çağırma, boyasız göçük düzeltme vb. hizmetlere ulaşılabilecek. Ä°stanbul gibi büyük ÅŸehirlerde sürücülerin araçlarına vakit ayıramadığını söyleyen OtoKonfor Kurucu Ortağı ve CEO’su Timur Selçuk Turan Özellikle beyaz yakalı çalışanlar, kadınlar ve genç sürücüler ya araçlarına vakit ayıramıyor, ya da ayırmak istemiyorlar. GeliÅŸtirdiÄŸimiz uygulama ile sürücülere sadece otomobillerinin keyfini sürmek kalacak. Zahmet gerektiren tüm iÅŸlemleri OtoKonfor üstleniyor. Ãœstelik verilen tüm hizmetlerde güvence ve garanti vererek arkasında duruyoruz. Hizmet sayımızı yıl sonuna kadar 40’a çıkarmayı hedefliyoruz. dedi.

İndirmesi ve birçok hizmeti ücretsiz

Android ve IOS iÅŸletim sistemine sahip telefonlara yönelik geliÅŸtirilen uygulama, tamamen ücretsiz olarak kullanıma sunuluyor. Uygulama üzerindeki birçok hizmet ücretsiz olarak kullanılabilirken, ihtiyaca göre “kullandıkça ödenebilen” hizmetler de var.  Turan Uygulama sadece araç sahiplerine yönelik deÄŸil. Araç satın almak isteyenler için de araç alım danışmanlığı verebiliyor ve size en uygun aracı bulup satın alma süreçlerinde yanınızda oluyor. Yine kullandığınız aracı satmak isterseniz, satış danışmanlığı desteÄŸi de veriyor. Aracın ilk alımından satışına kadar tüm hayat çizelgesini yöneten bir altyapı oluÅŸturduk. Tüm süreçlerde sürücünün her zaman yanındayız. Ãœstelik talep, randevu, ödeme, faturalandırma aÅŸamalarının hepsi online sistem üzerinden ilerliyor.  şeklinde devam etti.

Allianz Hackzone programındaki 5 ÅŸirketten 1’i oldu

Alanında baÅŸarılı ve lider kurumlarla iÅŸ ortaklıkları kurarak kullanıcıların hayatını kolaylaÅŸtıran OtoKonfor, uygulama üzerinden alınacak tüm hizmetler için doÄŸru fiyata, doÄŸru hizmeti doÄŸru yerden almak isteyen araç sahiplerinin her an yanında olma sözünü veriyor.  Öte yandan araç sahiplerinin cep telefonlarında her zaman ihtiyaç duyacağı uygulama, geçtiÄŸimiz günlerde Allianz Hackzone olarak bilinen “Scale Up Acceleration” programındaki ilk 5 giriÅŸimden biri olarak seçildi. Program kapsamında start-up ÅŸirketi, altı ay süresince Hackquarters tarafından sunulacak olan giriÅŸim hızlandırma fırsatlarından yararlanacak.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAÅž

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ