Otomobil Haber


Renault’da üretim tam gaz devam ediyor!

Oyak Renault’dan, “Üretime ara verilmesiyle ilgili bir konu gündemimizde değil” açıklaması yapıldı

Renault’da üretim tam gaz devam ediyor!

Renault’da üretim tam gaz devam ediyor! 

Oyak Renault Genel Müdürü Antoine Aoun, “Şu anda Oyak Renault fabrikalarında üretime ara verilmesi gibi bir konu gündemimizde bulunmuyor” dedi.

Oyak Renault, başarılı tedarikçilerini ödüllendirmek amacıyla “2018 yılı Yan Sanayi Başarı Ödülleri” ödül töreni düzenledi.

Ödül töreninde konuşma yapan Oyak Renault Genel Müdürü Antoine Aoun, “Oyak Renault olarak iç ve dış piyasada oluşan müşteri talebine göre üretim planlamamızı oluşturuyoruz. Dünyanın yaklaşık 70 ülkesine ihracat yapan şirketimizde üretimimiz yaptığımız planlamalar doğrultusunda devam ediyor. Şu anda Oyak Renault fabrikalarında üretime ara verilmesi gibi bir konu gündemimizde bulunmuyor. Oyak Renault önümüzdeki dönemde de yatırımlarına devam edecek ve Türkiye’nin ihracatını artıracak yeni otomobil ve motor projelerinin gerçekleşmesi için çalışmalarını sürdürecektir” diye konuştu.

En başarılı 5 şirkete ödülleri takdim edildi

Türkiye’nin en büyük otomobil üreticisi Oyak Renault’nun, iş birliği içinde çalıştığı yan sanayi şirketlerinin performanslarını takdir etmek ve daha da iyileşmesini teşvik etmek amacıyla her yıl verdiği “Yan Sanayi Başarı Ödülleri” sahiplerini buldu. Oyak Renault tarafından düzenlenen Tedarikçiler Toplantısı’nda bu yıl “2018 Yılı Yan Sanayi Başarı Ödülleri”ne BPO, Supsan, CMS Jant, Teknik Malzeme ve Sinta şirketleri layık görüldü.

Ödüllerin verildiği Tedarikçiler Toplantısı’na Oyak Renault Genel Müdürü Antoine Aoun, İttifak Satınalma Organizasyonu Avrupa Direktörü Levent Saklıyan, Oyak Renault Satınalma Direktörü Cenk Sermet ve yan sanayi firmalarının temsilcileri katılırken, en başarılı olan beş şirkete ödülleri takdim edildi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Anonim dedi ki:

    Okul ardasimla Levent Sakliyan ile gurur duyoruz. Selam Nuray Aksoy

BİR YORUM YAZ