Otomobil Haber


Porsche Kazananlar Belli Oldu

Magnum’un Porsche çekilişi 13 Ekim Salı günü Magnum Instagram canlı yayınıyla yapıldı, kampanyanın talihlileri belli oldu.

Porsche Kazananlar Belli Oldu

Magnum’un, 2 adet Porsche için düzenlediği çekiliş sonucunda Kastamonu’dan Murat Satılmış ve İstanbul’dan Emir Yiğit asil talihliler oldu. Yedek talihliler ise; İstanbul’dan Sevgi Bozkurt ve Karabük’ten Hüseyin Coşkun olarak açıklandı.

ÇUBUĞU KAYBETMEYİN

Porsche kazanan talihlilerin ikramiyelerini almak için ilgili belgeler ve ikramiye kazandıkları şifreli ürün çubukları ile 1 Kasım 2020 tarihine kadar U2 Tanıtım’a şahsen başvuruda bulunmaları bekleniyor.

Magnum 16 yıldır haz tutkunlarını sürpriz hediyelerle ödüllendiriyor. Şimdiye kadar Magnum’un promosyon kampanyalarında 15 kişi lüks otomobil, 1 kişi Beneteau Yelkenli Tekne, 5 kişi ise lüks daire sahibi oldu. Bunun yanı sıra onlarca kişi Magnum’la dünyanın birçok noktasına seyahat etme fırsatı yakaladı. 2004 yılından bu yana her yıl farklı bir sürpriz hediye kampanyalarıyla ilgileri üzerine toplayan Magnum, şimdiye dek Aston Martin, Lamborghini, Porsche Boxster, Porsche Cayman, Maserati gibi 15 lüks marka otomobili İstanbul, Bursa, Mersin, Kırklareli, Nevşehir, Ordu, Konya, Niğde, Karabük ve Kastamonu gibi şehirlerde yaşayan Magnum severlere hediye etti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAÅž

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ