Otomobil Haber


Oriflame, direktörlerini Opel Corsa’yla ödüllendirdi

Opel’in Corsa modeli, Oriflame’ın da tercihi oldu

Oriflame, direktörlerini Opel Corsa’yla ödüllendirdi

Oriflame, direktörlerini Opel Corsa’yla ödüllendirdi

Oriflame, 30 direktörünü Opel Corsa hediye ederek ödüllendirdi. Oriflame Türkiye Genel Müdürü Johan Larsson, “Hedefini gerçekleştiren 30 Oriflame direktörümüze araçlarını teslim ettiğimiz için çok mutluyum” dedi.

Doğrudan satış sektörünün öncü şirketlerinden Oriflame, Altın Araç Programında tercihini Opel Corsa’dan yana kullandı. Hedeflerini gerçekleştiren 30 Oriflame direktörüne araçları Opel Mar bayiliğinde düzenlenen törenle, Oriflame Türkiye Genel Müdürü Johan Larsson ve Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik tarafından teslim edildi.

‘İşbirliğinden mutluluk duyuyoruz’

Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik, teslimat töreninde yaptığı konuşmada, “Sektörünün öncü şirketi Oriflame ile işbirliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. 30 adetlik araç teslimatı yapmak, bizleri de önümüzdeki dönem için motive ediyor. Müşterilerimize sadece bir otomobil değil, sürdürülebilir başarıyı sağlayacak şekilde, ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacak ve kârlılığına katkıda bulunacak ürün ve hizmetlerden oluşan toplu bir çözüm sunuyoruz. Bu bağlamda programları için markamızı tercih eden Oriflame’e teşekkür ederim. Aynı zamanda hedeflerini gerçekleştirerek Corsa’larına kavuşan başarılı Oriflame direktörlerini de tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

‘Sektörde 1 numara olma yolundayız’

Oriflame Türkiye Genel Müdürü Johan Larsson: “Bizim için önemli bir yere sahip olan ‘Altın Araç Programı’mızda Avrupa’nın en köklü otomobil şirketlerinden biri olan Opel ile işbirliği yapmayı tercih ettik. Bu işbirliği sonucunda hedefini gerçekleştiren 30 Oriflame direktörümüze araçlarını teslim ettiğimiz için çok mutluyum. Sektörde 1 Numara olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz,” açıklamasında bulundu.

Opel’in yoğun ilgi çeken Corsa modeli Essentia, Design, Enjoy ve Black Edition olmak üzere dört donanım seviyesinde satışta. Tüketicilere 77 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla sunulan avantajlı fiyatının yanı sıra Corsa’nın Mayıs ayına özel 30 bin TL, 15 Ay, yüzde 0,49 faizli kredi seçeneği de bulunuyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ