Otomobil Haber


Nilüfer Günhan Türkiye’nin en güçlü 50 kadın CEO’sundan biri oldu

Nilüfer Günhan Türkiye’nin en güçlü 50 kadın CEO’sundan biri oldu

Nilüfer Günhan Türkiye’nin en güçlü 50 kadın CEO’sundan biri oldu

Capital ve Ekonomist dergilerinin düzenlediÄŸi “50 Güçlü Kadın CEO Zirvesi”nin altıncısı gerçekleÅŸtirildi.

Türkiye’de otomobil kredilerinde uzmanlaÅŸmış ALJ Finansman A.Åž.’nin Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Nilüfer Günhan, Capital ve Ekonomist dergileri tarafından CEO Club çatısı altında düzenlenen “50 Güçlü Kadın CEO Zirvesi”nde ödüle layık görüldü.

Günhan, iş dünyasında kadınların engelleri aşması, kadın yönetici sayısının artması, şirketlerin tepe yönetimine gelmiş kadınların başarı hikâyelerinin birçok kadını cesaretlendirmesi düşüncesiyle bu yıl altıncısı gerçekleştirilen ve şirketlerin 2017 yılı cirolarına göre belirlenen Türkiye’nin En Güçlü 50 Kadın CEO’su araştırması sonucunda ödüllendirildi.

ALJ Finans’ın CEO’luk görevini 7 yıl sürdürmüş olan Nilüfer Günhan, Nisan 2018 itibari ile ALJ Finans Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevine devam etmekte.

Günhan, iş dünyasındaki kadın yöneticilere şu tavsiyelerde bulunuyor:

“Engellerden korkmayın, duygusal yetkinliÄŸinizi cesarete dönüştürün. Enerjinizi her zaman yüksek tutmaya gayret edin ve bunu da samimiyetle iÅŸ arkadaÅŸlarınıza yansıtın. Ekiplerinizi geliÅŸtirmek için destek olun, güçlü takımlar sizleri daha da güçlü kılar. Adaletli davranın, içgörülerinize güvenin ve çalışanlarınızla duygusal baÄŸlarınızı geliÅŸtirin.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAÅž

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ