Otomobil Haber


Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde asfalt çalışması baÅŸlıyor

FSM’deki asfaltlama çalışmaları nedeniyle 2 ay boyunca 4 ÅŸerit kapatılacak. Ulaşım 2 ÅŸerit gidiÅŸ, 2 ÅŸerit geliÅŸ olarak saÄŸlanacak

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde asfalt çalışması baÅŸlıyor

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde asfalt çalışması baÅŸlıyor

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü‘nde asfaltlama çalışmaları nedeniyle 4 ÅŸerit trafiÄŸe kapatılacak…

Karayolları Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “BoÄŸaz geçiÅŸlerini saÄŸlaması bakımından Ä°stanbul ulaşımının can damarı olan BoÄŸaz Köprülerimizin güvenli, konforlu ve uzun süreli hizmet verebilmesi için; ’15 Temmuz Åžehitler Köprüsü Ana Halat Semer Bölgesi GeçiÅŸ Takviyesi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Ankrajlarının Su Drenajı Yapım Ä°ÅŸi’ çalışmaları sürdürülmektedir” denildi.

2 ay sürecek

Çalışmalar kapsamında  Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde asfaltlama yapılacağı belirtildi. Açıklamada, “Bu çalışmalar kapsamında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde mevcut eski asfalt kaldırılacak, çelik tabliye yüzeyi kumlanarak tabliye izolasyonu yapılacak ve yeni asfalt tabakalarının serilmesi ile köprü tabliyesinin her iki ucundaki mevcut genleÅŸme derzlerinin onarımları gerçekleÅŸtirilecektir.  İstanbul halkını en az etkileyecek ÅŸekilde azami özen gösterilerek 24 saat, 3 vardiya esasına göre iki etap halinde yapılacak çalışmalara 27 Haziran 2019 tarihinde baÅŸlanarak 17 AÄŸustos 2019’da bitirilmesi planlanmaktadır” bilgisi verildi.

4 ÅžERÄ°T KAPATILACAK

50 gün 4 ÅŸeridin kapatılacağı belirtilen açıklamada, “Çalışmalar esnasında köprünün Avrupa-Asya istikameti yönündeki (Güney platform) 4 ÅŸeridi kapatılarak, trafik akışı kuzey platformdan 2 ÅŸerit gidiÅŸ, 2 ÅŸerit geliÅŸ olarak saÄŸlanacaktır. Güney platformdaki çalışmaların tamamlanmasının ardından, köprünün Asya-Avrupa istikameti yönündeki (Kuzey platform) 4 ÅŸerit kapatılarak, trafik akışı güney platformdan 2 ÅŸerit gidiÅŸ 2 ÅŸerit geliÅŸ olarak yapılacaktır. Gerekli tüm emniyet tedbirlerinin alınacağı ve trafik iÅŸaretlemelerinin yapılacağı çalışmalar esnasında sürücülerin yol üzerindeki trafik iÅŸaret ve iÅŸaretçilerine titizlikle uymaları gerekmektedir” denildi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAÅž

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ