Otomobil Haber


CEO Linda Jackson Yeni Citroen C5 Aircross SUV için geldi

Citroen C5 Aircross SUV’un tanıtımına global CEO Linda Jackson da katıldı

CEO Linda Jackson Yeni Citroen C5 Aircross SUV için geldi

CEO Linda Jackson Yeni Citroen C5 Aircross SUV için geldi

Citroen‘in amiral gemisi konumunda yer alan C5 Aircross SUV‘un tanıtımı geçen hafta bir grup otomotiv editörüyle birlikte Sapanca’da yapıldı…

Citroen Türkiye’nin iletişim departmanından yapılan açıklama şöyle:

Citroën, “Comfort Class SUV” olarak tanımladığı, güçlü ürün gamının amiral gemisi olan yeni Citroën C5 Aircross SUV’u markanın global CEO’su Linda Jackson ve Global İletişim ve Pazarlama Direktörü Arnaud Belloni’nin katılımıyla Türkiye pazarına tanıttı. Citroën markasının ilk kez C SUV segmentinde söz sahibi olmasını sağlayacak olan yeni modelin tanıtımı, 4-5 Eylül tarihlerinde Sapanca’da gerçekleştirildi.

Citroën Türkiye Pazarlama Direktörü Selen Alkım, konuşmasında yeni Citroën C5 Aircross SUV’un sunduğu 360 derece konforu deneyimlemek üzere tüm müşterileri Türkiye çapındaki Citroën yetkili satıcılarına davet etti. Alkım; “Konfor konusunda referans olan yeni modelimizi test etmek üzere tüm Citroën tutkunlarını bayilerimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız” dedi.

Yeni Citroën C5 Aircross SUV; Advanced Comfort® teknolojisi, zengin kişiselleştirme çözümleri ve segmentinin üzerinde boyutları ile lansmana özel 204.000 TL’den başlayan fiyatlarla Citroën Yetkili Satıcılarında yerini aldı.

Otomobilhaber Ailesi olarak;

Yeni Citroen C5 Aircross SUV’u test etme imkanı bulduğumuz takdirde detaylarıyla sizlere aktaracağız…

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ