Otomobil Haber


Audi TT İddialı Geliyor!

Audi , yenileme operasyonundan geçirdiği TT modelini S Line Competition Plus adlı yeni bir donanım paketiyle otomobil tutkunlarının beğenisine sundu.

Audi TT İddialı Geliyor!

Audi TT 45 TFSI’da yer alan bu donanım seviyesi, yeni tamponlar, ızgara, yan hava giriÅŸleri ve arka difüzör içeren S Line dış tasarım paketinin yanı sıra parlak siyah süslemeli bir Siyah Stil paketine sahip.

Üstelik, egzoz boruları da siyah renge sahip. Logolar ise TT için sunulan Tango Kırmızısı, Buzul Beyazı, Turbo Mavi ve Chronos Grisi gibi boyalarla kontrast oluşturuyor. Kırmızı fren kaliperlerin süslediği parlak siyah kaplamalı jantların ebadı ise 19 inç.

İç mekana baktığımızda; TT S Line Competition Plus’ın ön spor koltukların arkalıklarında kabartmalı ‘S’ logoları yer alıyor. Mavi veya kırmızı kontrast dikiÅŸ, deri ve Alcantara olan döşemeleri süslüyor.

Otomobilde 12,3 inçlik Audi Sanal Kokpit standart olarak sunuluyor. Gsterge paneli, daha önce TTS için tasarlanan mat alüminyum veya karbon kaplamalara sahip.

Motor Özellikleri

Öte yandan otomobilde gövdeyi 10 mm (0,4 inç) alçaltan S Line spor süspansiyonlar sunuluyor. Audi TT’nin kaputunun altında bulunan turboÅŸarjlı 2.0 litrelik bir TFSI motor, 7 ileri S tronic ÅŸanzımanla kombin ediliyor. Bu 242 HP güce sahip ve 370 Nm tork üretiyor.

Araç ÅŸimdilik, TT S Line Competition Plus, Coupe ve Roadster gövde stillerinde sadece önden çekiÅŸli olarak sunuluyor. Quattro dört tekerlekten çekiÅŸli modellerin ise 2021’in ilk çeyreÄŸinde piyasaya sürülmesini bekliyoruz.

Audi TT S Line Competition Plus’ın Fiyatı

Bu ay Almanya’da satışa çıkması beklenen aracın fiyatları ise ÅŸu ÅŸekilde:

Coupe versiyon 47 bin 316 Euro,
Roadster versiyon 49 bin 655 Euro.

 

ETÄ°KETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAÅž

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. Anonim dedi ki:

    biz gibi bi tane de devlete almıyor ki adamlar

  2. Anonim dedi ki:

    eski audi tt’ye baÄŸlı kalmışlar sevindim. Åžu sıralar hangi arabaya ikonik desek içine ediyorlar zira

BÄ°R YORUM YAZ