Otomobil Haber


KDV’nin yarısı Peugeot’dan!

Peugeot, Aralık ayına ösel seçili binek araçlarda KDV’nin yarısını, seçili ticari araçlarda ise tamamını karşılıyor

KDV’nin yarısı Peugeot’dan!

KDV’nin yarısı Peugeot’dan!

Aralık ayında da kampanyalar tam gaz devam ediyor. Bunlardan Peugeot, bazı binek modellerinde KDV’nin yarısını karşılarken, bazı ticari modellerinde ise KDV’nin tamamını karşılıyor.

“KDV’nin yarısı bizden” fırsatı ile Peugeot 208, Aktif Şehiriçi Güvenlik Sistemi, Otomatik Park Sistemi, 3D Led farlar gibi birçok teknolojik donanımı sunarak Peugeot i-Cockpit ile sürüş keyfini standartların üzerine taşıyor.

Yüksek donanımı, teknolojik özellikleri, ödüllü PureTech Turbo motoru ve tam otomatik EAT6 şanzımanı ile Yenilenen SUV Peugeot 2008, “KDV’nin yarısı bizden” fırsatı ile sunuluyor.

Peugeot SUV ürün gamında güçlü ve özgün karaktere sahip, şık ve farklı tasarımıyla üst düzey teknoloji ve ileri sürüş keyfi sunan Yeni SUV Peugeot 3008,  “KDV’nin yarısı bizden” fırsatıyla sunuluyor.

Performansı ve yeni dış tasarımı ile “boyut atlatan”  Yeni SUV Peugeot 5008 Aralık ayında da 75.000 TL 24 ay %0,99 faizli kredi fırsatıyla sunuluyor.

Sınıfının öncüsü ve hafif ticari ürün gamının başarılı modeli Partner Tepee tüm versiyonlarında geçerli “KDV’nin tamamı bizden” fırsatı ile sunuluyor.

Sınıf lideri yakıt ekonomosiyle beraber, benzersiz teknolojik özellikler ve üstün sürüş konforunu bütünleştiren Peugeot Expert Van, “KDV’nin tamamı bizden” fırsatı ile sunuluyor.

Eşsiz tasarım, üstün sürüş konforu, güçlü 2.0L BlueHDi dizel motorlar, seçkin ve benzersiz ekipmanlar sunan Peugeot Expert Traveller “KDV’nin yarısı bizden” ve 75.000 TL 24 ay %0,99 faizli kredi fırsatıyla sunuluyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ