Otomobil Haber


İkinci elde Ototrink zamanı

Ototrink.com, kişiye/kuruma özel online fiyat teklifi alma, ücretsiz ekspertiz ve sonrasında hızlı satış ve ödeme özellikleriyle araç satacaklar için hızlı, güvenilir ve zahmetsiz yeni bir platform

İkinci elde Ototrink zamanı

İkinci elde Ototrink zamanı

Otomobil satış sürecindeki zorluklarla uğraşmadan, hızlı ve güvenilir bir şekilde araç satış imkanı sağlayan ototrink.com; verdiği yenilikçi ve teknolojik hizmetler ile anında araç satış sisteminde, ikinci elin en doğru adresi!

İkinci el araç satmak artık daha kolay. Ototrink.com, kişiye/kuruma özel online fiyat teklifi alma, ücretsiz ekspertiz ve sonrasında hızlı satış ve ödeme özellikleriyle araç satacaklar için hızlı, güvenilir ve zahmetsiz yeni bir platform. Araç satış sürecindeki zorlukları gidermek üzere kurulan ototrink.com, verdiği hizmet kalitesiyle ikinci elin en doğru adresi.

Hayatında pratiklik arayan, araç satış işlemleri ile uğraşmaya vakit ayıramayan ya da ayırmak istemeyen araç sahipleri, tek bir sistem üzerinden güvenilir, hızlı ve kolay bir şekilde aracını satabiliyor. Ototrink.com, satış öncesi ve sonrasında kişi/kurumlar için yaşanan güven ve zaman konusundaki problemleri ortadan kaldırıyor.

Fonksiyonel ve sonuç odaklı ürün beklentisi olanlara verdiÄŸi hizmet kalitesi ile pratiklik ve hız saÄŸlayan ototrink.com’un iÅŸleyiÅŸi de çok kolay.

ototrink.com ile satış süreci

Kullanıcı, ototrink.com’dan birkaç kolay adım ile araca özel fiyat teklifi alıyor. Daha

sonra iletiÅŸim bilgilerini yazıp ücretsiz ekspertiz randevusu oluÅŸturuyor. ototrink.com’un açtığı ekspertiz merkezlerinde arabanın ücretsiz ekspertizi yapılıyor. Sistem, ekspertiz sonrasında araç için satış fiyat teklifi veriyor.

İkinci el aracını satan kişi/kurum, verilen teklifi kabul ettiğinde, ototrink.com temsilcisine komisyon ödemeden aracı satıp, ücreti hemen tahsil edebiliyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAÅž

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ